ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΣΕ ΑΥΤΟ...!!!!!!!!

 

ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ  <ΚΑΚΟΥ>  ΚΙ ΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ  ΤΟΝ ΜΠΙΛ  ΓΚΕΙΤΣ  ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΦΟΡΑ  ΤΟ ΆΓΙΟ ΌΡΟΣ……!!!!!!

ΝΑΙ  έρχονται ανεπίτρεπτα γεγονότα στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ  με <αρχικό   στόχο>  πλέον της Ελλην. Εξουσίας  και της διακαούς επιθυμίας  (βεβαίως – βεβαίως) του Επικεφαλής της Ορθοδόξου εκκλησίας της Πόλης,   αρχικά για την εκδίωξη των 120 μοναχών της  << Ιεράς Μονής Εσφιγμένου>>  (των παλαιοημερολογιτών – τοποτηρητών της παραδοσιακής Ορθοδοξίας καλόγερων που δεν δοξολογούν την αγιότητα του και δεν συμφωνούν με τις ενέργειες του για την ένωση των Εκκλησιών και την Πανθρησκία,  κατά την οποία μέχρι κι ο Πάπας θα μπορεί να έρχεται , να δοξολογείται και  να έχει Μονή στον Ιερό χώρο του Αγίου Όρους).     Με την συνδρομή λοιπόν του ευνοούμενου του Πατριάρχη  νέου στρατιωτικού Διοικητή του Αγ. Όρους κ. Αλκιβιάδη Στεφανή  ( ο οποίος φημολογείται ότι στην πρόσφατη συνάντηση τους στο Πατριαρχείο,  του υποσχέθηκε ότι θα υλοποιήσει  την επιθυμία του),  καθώς και με την  συνεννόηση που έγινε πριν λίγες ημέρες στην Μονή Βατοπεδίου με την συμμετοχή δυστυχώς  των  αρχηγών των 4 όπλων των Ελληνικών Ενόπλων δυνάμεων, να γίνει  χρήση του στρατού  για την εκδίωξη των συγκεκριμένων μοναχών σε αστική μάχη!!!!       Μια εμπλοκή όμως του στρατού,  για πρώτη φορά στα χρονικά του Αγίου Όρους,  με τους παραδοσιακούς  <φανατικούς> πιστούς καλόγερους σε παλαιούς κανόνες της Ορθοδοξίας, τι πρόκειται να γίνει,  πάρα μόνον αιμ@τοκυλισμα και μάλιστα Ελλήνων!!       Όμως  κατόπιν τι θα ακολουθήσει με τις  υπόλοιπες εκεί υπάρχουσες  Μονές ξένων χωρών  ( Ρωσίας, Σερβίας, Βουλγαρίας) στο Άγιο Όρος???        Σ΄εκείνες  φυσικά δεν θα είναι τόσο – εύκολα-  τα πράγματα,  διότι έχουμε ήδη προειδοποιηθεί ότι προστατεύονται από τον μέγα  Π@υτιν!!!     Εκεί τι περιμένουν?   πάρα μόνον μεγάλες σκληρές εχθροπραξίες ,  διότι εάν νομίζουμε πως οι εκεί Ηγούμενοι των Μονών έχουν μέσα σε αυτές μόνο μοναχούς  με όσα διαδραματίζονται εντός του Αγίου Όρους, < πλανώμεθα πλάνη οικτρά >..!!    Θα επέλθει χαμός κι οδυρμός  με απρόβλεπτες καταστάσεις κι  άσχημα αποτελέσματα καταστροφές σε ανθρώπους  αλλά  και σε κτήρια,  σε κειμήλια –  Βιβλιοθήκες - γνώση αιώνων  μοναδικής κι ανεκτίμητης αξίας!!      Έτσι παύει το αυτεξούσιο του Αγίου Όρους,  παύει το αυτοδιοίκητον και το < άβατο > αυτοκαταργείται!! 

Αλλά  κατόπιν ακολουθούν  κι άλλα γεγονότα σε βάρος μας στην Ελλάδα,  μερικά από τα οποία είναι ήδη υπό εξέλιξιν :: με γείτονες, οικονομία, απρόσκλητους φιλοξενούμενους, παγκόσμιες καταστάσεις , επάρκεια τροφής- νερού κλπ., ενώ καταφθάνουν σε λίγο και τα παγκόσμια οικονομικά Θηρία- Λαμώγια και διαπλεκόμενα συμφέροντα των Επικυρίαρχων , τα οποία ήδη έχουν στοχοποιήσει την  Αθωνική Χερσόνησο με αρχηγό τον Μπιλ Γκέιτς ,  ο οποίος ονειρεύεται – προγραμμάτισε τον χώρο για πολυτελείς κατασκευές,  RESORTS , 7στερα Ξενοδοχεία και  πολυτελείς εγκαταστάσεις των απανταχού Εξουσιαστών της Γης με τα χρυσά πορτοφόλια και δύναμη,   αλλά κυρίως για την στρατηγική θέση της συγκεκριμένης χερσονήσου στο Αιγαίο και κυρίως στα στενά του Ελλήσποντου….!!!!

Δεν πρέπει να γίνει οτιδήποτε ανατρεπτικό  στην Αθωνική Χερσόνησο του Αγίου Όρους από την πολιτική αρχή της χώρας, διότι ο <<Ασκός του Αιόλου>> έχει αρχίσει να ανοίγει και να μην στραφεί Έλληνας εναντίων Ελλήνων για τα συμφέροντα κάποιων ολίγων – κυρίως-  ξένων κι επίορκων δήθεν Ελλήνων !!       Ας μην υπάρχουν κι άλλες εντάσεις στον Ελλαδικό χώρο ,  στην συγκεκριμένη στιγμή που βαλλόμενά πανταχόθεν ως χώρα κι όλοι οι άλλοι περιμένουν κρυμμένοι να μας διαλύσουν , να μας εξαφανίσουν σαν κράτος κι Ελληνικές οντότητες!!     Ας τα βρουν μεταξύ τους οι ρασοφόροι κι ας σεβαστούν την ουδετερότητα τους όλοι οι λοιποί…!!!!!!

ΣΥΜΗ  ΥΦΑΝΤ.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλιά σας να αποστέλλονται στη ταχυδρομική διεύθυνση simyif@gmail.con