ΜΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΣΑΝ ΛΥΓΜΟΣ ....!!!!!!!

 

ΜΙΑ  ΑΝΑΜΝΗΣΗ  ΣΑΝ ΛΥΓΜΟΣ !!!!!!!!!!!

Χαρές που χάθηκαν, νιάτα που πέρασαν, ζωή που ξοδεύθηκε -σπαταλήθηκε σε πράγματα αναγκαία, πεζά, μονότονα, καταπιεστικά και ξένα!!

Τι θλίψη, τι μελαγχολία που γεμίζει η ψυχή στην θύμηση αυτή την πικρή, που υποσχέθηκες ότι θα μου κρατούσες το χέρι να βαδίσουμε στη γη,  μ΄αυτό δεν κατάφερε ποτέ να γίνει, να πραγματοποιηθεί!!  Σαν κύμα, σαν βροχή χαθήκαμε κι ο άνεμος φύσηξε και σκόρπισε σαν σκόνη την μνήμη της ζωής,  που δεν πρόλαβε να ζήσει και της ελπίδας που δεν πρόλαβε ν’ ανθίσει!!                         Τι κρίμα, τι οργή που φέρνει στα μάτια  δάκρυα βροχή  κι ο άνεμος παίρνει τον λυγμό και τον σκορπά στα πέρατα της Γής να χαθεί, να μην πέσει  πάνω της κι από τον πόνο  τον πολύ μην τυχόν αυτή και ξεραθεί!!

Ποια μουσική, ποια μελωδία, ποιό τραγούδι θα μπορούσε να γράψει, να περιγράψει μια τέτοια άτυχη στιγμή, που με μιάς σε όλα μπαίνει τέλος – διαγραφή !?

Δρόμους και θάλασσες όσες να διαβώ,  εσένα πια δεν θα ξαναβρώ στην γη αυτή που σ΄αναζητώ.  Γιατί Αστέρι είσαι πια στον ουρανό, δεν κατοικείς εδώ, αλλά  στην χώρα της αιώνιας σιωπής και γαλήνης, στο Σύμπαν το φωτεινό, το λαμπερό!!   Βρίσκεσαι τόσο μακριά από τη ύλη την φθαρτή, την ένταση των συναισθημάτων, των καημών, των παραπόνων, των πόθων, των αναστεναγμών, του πόνου και της ατέλειωτης  πίκρας!! 

Μα εγώ σαν άνθρωπος απλός  που την γη πατώ,                     εσένα πάντα αναζητώ,  στα σύννεφα ψάχνω την μορφή σου                                                        να δω, στον άνεμο την ηχώ σου να βρω  και  στων ματιών σου την θάλασσα να ξεχαστώ,  μες΄ στον βυθό της θα χαθώ, να λυτρωθώ και κοντά σου για πάντα να βρεθώ!!!!

                  ΣΥΜΗ ΥΦΑΝΤ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλιά σας να αποστέλλονται στη ταχυδρομική διεύθυνση simyif@gmail.con