ΕΧΩ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ....!!!! ΠΟΤΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ – ΟΝΕΙΡΟ- ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ????!!!!


ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ – ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.....!!!!!!!!!

ΕΧΩ ΕΝΑ ΟΝΡΕΙΡΟ ...............!!
Έχω ένα όνειρο την Ελλάδα να δώ να λάμπει από τα ευτυχισμένα πρόσωπα των Ελλήνων. Τραγούδια να αντηχούν από άκρη σ΄άκρη σε όλη την χώρα από τα στόματα μικρών και μεγάλων, χαρούμενων πλέον πολιτών στην απελευθερωμένη ιερή μας χώρα !!
Να έχει καθαρίσει ο τόπος μας από κάθε μιαρό, απολίτιστο, αλλόφυλο, αλλοεθνές, αλλόθρησκο, αλλόγλωσσο και κάθε ξένο άσχετο στοιχείο που βιαίως - χωρίς πρόσκληση εισήλθε στην Ελλάδα μας και την κατέλαβαν τα τελευταία δέκα χρόνια όλες οι φιλές της Αφροασίας με την ανοχή κι αποδοχή των πουλημένων επίορκων Πολιτικών Ταγών!
Να έχει αποκατασταθεί το δίκαιο, το σωστό, το ηθικό, το νόμιμο, το ισότιμο και κυρίως να επιστρέψει η σωστή, πραγματική Δημοκρατία στον τόπο μας!! Να υπάρχουν πολιτικοί καθαροί, ιδεολόγοι, αγωνιστές του δικαίου των πολλών, της ισοπολιτείας, ισονομίας, των ίσων ευκαιριών, να υπηρετούν σωστά τον Ελληνικό λαό και να μην εξαρτώνται από καμιά οικονομική δύναμη που θα τους επέβαλε τα συμφέροντά τους σε βάρος της Ελλάδος και των πολιτών της!!
Η παιδεία στα σχολεία κάθε βαθμίδος, να μην είναι κατευθυνόμενη, να διδάσκουν την Ελληνική πραγματική ιστορία των Ελλήνων από αρχαιοτάτων χρόνων και να μαθαίνουν τα Ελληνόπουλα σωστά την Ελληνική σοφή γλώσσα. Η δυνατότητα της μάθησης να μην έχει περιορισμούς σε κατηγορίες, λόγω διαφορετικής οικονομικής κατάστασης των μαθητών και οι δυνατότητες να είναι σε όλους ίδιες και ίσες για τον κάθε τομέα εκπαίδευσης – ειδίκευσης δωρεάν!! Οι τέχνες , ο Πολιτισμός, τα γράμματα να είναι στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος και συμπληρώματος της αγωγής των πολιτών.!!
Η Υγεία να είναι κοινό αγαθό που να προσφέρεται στους Έλληνες το γένος πολίτες, χωρίς απολύτως καμία επιβάρυνση σε Ιατρικά –Διαγνωστικά- Νοσηλευτικά Κέντρα και δομές, πλήρως στελεχωμένα και επανδρωμένα με κάθε ειδικότητα ιατρικού, νοσηλευτικού, βοηθητικού προσωπικού και με πλήρη εξοπλισμό για την κάθε διαγνωστική και θεραπευτική πράξη, σε χώρους νοσηλείας με την μέγιστη υγειονομική δομή περίθαλψης, ανθρώπινης αξιοπρέπειας και υποστήριξης!!
Στην Ελλάδα που ονειρεύομαι δεν θα υπάρχει πείνα, κακουχία, δυστυχία για κανέναν Έλληνα κι όλοι θα λαμβάνουν το καταπίστευμα πλούτου της χώρας ως βασικό εισόδημα επιβίωσης!! Όλες οι κοινωνικές Υπηρεσίες του Κράτους θα φροντίζουν κάθε αναξιοπαθούντα και θα συντρέχουν τον πολίτη σε κάθε δυσκολία του και πρόβλημα, χωρίς γραφειοκρατία, μεροληψία, αλλά με αίσθημα ευθύνης, προσφοράς κι αγάπης για τον πάσχοντα συνάνθρωπο!!
Όλα τα Σώματα Ασφαλείας της χώρας θα είναι επανδρωμένα, εκπαιδευμένα, στελεχωμένα με έμψυχο προσωπικό και υλικοτεχνικό υλικό, που θα προσφέρουν την μεγίστη αφέλεια στους πολίτες, χωρίς πλέον εσωτερικές κι εξωτερικές εχθρικές επιβουλές από ντόπια στοιχεία κι εξωτερικούς εχθρούς, οι οποίοι δια παντός θα αποτραβηχτούν στους τόπους που πραγματικά τους ανήκαν κι όχι σε ότι κατά καιρούς άρπαξαν από την Ελλάδα διαχρονικά, με την συνδρομή – προδοσία ντόπιων <δήθεν> Ελλήνων και ξένων <δήθεν> συμμάχων!!!
Η αγαπημένη μας, καταταλαιπωρημένη Ελλάδα να ξανά λάμψει στον κόσμο, με τις δημιουργίες και τα επιτεύγματα της, διότι έχει εκείνο το ανθρώπινο δυναμικό που θα επιστρέψει στην χώρα και θα μεγαλουργήσει μαζί με τα τόσο φωτεινά μυαλά που υπάρχουν εδώ και δεν τους δόθηκαν οι ευκαιρίες – οι δυνατότητες να το αποκαλύψουν!!!
Κι επειδή η θεοσοφία η Ελληνική είναι από ανέκαθεν ανθρωποκεντρική , θα συμβάλει με τον τρόπο της, στην βοήθεια άλλων χωρών που πλήττονται από φτώχεια, δυστυχία και υποφέρουν οι λαοί, επειδή εκμεταλλεύονται τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της ξένα κέντρα δύναμης, σκοτεινές δυνάμεις, οι οποίες όμως πλέον θα έχουν εξολοθρευθεί και δεν θα υπάρχουν στην Γή πλέον να καταπιέζουν κι να εξαθλιώνουν τους λαούς. Έτσι κι αυτοί οι λαοί θα μπορούν στον τόπο τους να δημιουργήσουν και να ζήσουν ειρηνικά, καλύπτοντας κάθε ανάγκη επιβίωσης, διαβίωσης και ανόδου του βιοτικού και πολιτιστικού τους επιπέδου!!!
Το Ιερό αιώνιο Φώς θα εμφανισθεί πάνω από την Ακρόπολη, τους Δελφούς, την Δήλο την Δωδώνη, την Ολυμπία, την Βεργίνα –Πέλλα, σε κάθε αρχαίο ιερό τόπο μυστηριακής γνώσης και ο Όλυμπος θα αποκτήσει την Συμπαντική του δύναμη – ενέργεια επικοινωνίας με τα επουράνια αδέλφια μας !!!
Μόνο ευτυχισμένοι άνθρωποι, γεμάτοι αγάπη, δημιουργικό πνεύμα, φωτεινά μυαλά θα υπάρχουν σε αυτόν τον υπέροχο, πανέμορφο, ενεργειακό τόπο, της Θεϊκής δύναμης, των ανθρώπων με το ισχυρό DNA και το αιώνιο - αναλλοίωτο Ιχώρ στο αίμα !!!
Αυτό είναι το όνειρό μου κι ελπίζω κι όλων εσάς των πραγματικών Ελλήνων. Το καλό θα επικρατήσει και θα ευημερήσει πάλι ο κόσμος και η Ελλάδα θα πρωτοστατήσει σε όλη την Γή να αναγεννηθεί, να φωτισθεί και να ευημερήσουν όλα τα πλάσματά της επ΄ αυτής!!!!
ΓΕΝΟΙΤΟ ΚΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΟ!! ΣΥΜΗ ΥΦΑΝΤ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλιά σας να αποστέλλονται στη ταχυδρομική διεύθυνση simyif@gmail.con