ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΖΩΗΣ – ΣΚΟΠΟΣ ΨΥΧΗΣ - ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ !!!! Πάντα υπάρχει λόγος ζωής και της ύπαρξης μας....!!!!!!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΖΩΗΣ – ΣΚΟΠΟΣ ΨΥΧΗΣ - ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ !!!!

Υπάρχει λόγος , σκοπός , προγραμματισμός για τον δρόμο του καθενός μέσα στην ζωή του!!
Ναι υπάρχει εκείνη η Θεϊκή γραμμή – κατεύθυνση που ακολουθούμε στην ζωή μας , για να φθάσουμε στην επίτευξη του έργου για τον οποίο ήρθαμε εδώ στην Γή και πρέπει να το ολοκληρώσουμε !!
Κάθε θεωρούμενη αναποδιά, είναι ουσιαστικά μια αποτροπή την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, για να διακοπεί μια συνέχιση που δεν ήταν στο σχέδιο στο δικό μας πρόγραμμα ζωής!! Ναι έπρεπε να γίνει αλλαγή κατεύθυνσης εκείνη την ώρα, διότι ο κύριος στόχος ήταν για κάπου αλλού. Ήταν λάθος ο αρχικά επιλεγμένος δρόμος που ακολουθούσαμε και δεν θα μας έφερνε στο ζητούμενο, εκείνο που ήταν το προσυμφωνημένο Θεϊκό σχέδιο για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Όταν κατευθυνθούμε λανθασμένα κι επιμένουμε σε αυτόν τον δρόμο, θα έρχονται ανοδικά διαβαθμισμένες σε ένταση δυσκολίες κι εμπόδια, ώστε κάποια στιγμή αγανακτισμένοι θα αναγκαστούμε ν΄αλάξουμε κατεύθυνση και σχέδια!! Όσο νωρίτερα το αντιληφτούμε κι αλλάξουμε πορεία, τόσο περισσότερα προβλήματα γλυτώνουμε! Η επιμονή μόνον πόνο, πίκρες κι απογοήτευση δίνει!!
Ναι το δικό του << σχέδιο >> ο καθένας πρέπει να το ακολουθεί για να ολοκληρωθεί ο προορισμός της ύπαρξής του!! Όσο και να μας πονά σαν ανθρώπινα όντα που είμαστε η μη επίτευξη – ικανοποίηση σε αυτό που στα μάτια μας φαινόταν το ιδανικότερο, το καλύτερο για εμάς, ο σκοπός μας είναι άλλος και έχουμε υποχρέωση ως οντότητες να τηρούμε τα < Συμβόλαια Ζωής >, που έτσι ή αλλιώς εμείς επιλέξαμε ως Ψυχές κι αναλάβαμε ένα προκαθορισμένο – συγκεκριμένο έργο να φέρουμε εις πέρας ως ενσαρκωμένοι πλέον άνθρωποι, άσχετα που δεν το ενθυμούμαστε!!
Κάποιοι στόχοι, κάποιοι δρόμοι, μας είναι προκλητικά ελκυστικοί, όμως πρέπει να κατευθυνθούμε γι΄αλλού κι αυτό μας ενοχλεί, συνθλίβει τα συναισθήσματά μας, δίνει πόνο, ανικανοποίητη αίσθηση !! Νομίζουμε ότι η Ευτυχία, η Χαρά υπάρχει εκεί που βλέπουν τα μάτια μας, οι αισθήσεις μας κι όχι εκεί που έχει επιλέξει ήδη η Ψυχή μας!! Αυτή η κόντρα μας στο παρόν γήινο μας επίπεδό είναι δύσκολη, πολλές φορές μη αποδεκτή, απεχθής, συντριπτική στις αισθήσεις και την καρδιά μας ! Κτυπιόμαστε, δεν θέλουμε να κάνουμε κάτι άλλο διαφορετικό από αυτό που επιθυμούμε εκείνη την στιγμή, διότι πιστεύουμε πως πρέπει να ακολουθήσουμε την δική μας συγκεκριμένη επιλογή – στόχο – πόθο! Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα όμως, αποστασιοποιημένοι αντιλαμβανόμαστε ασυναίσθητα ότι εν τέλει έτσι έπρεπε να γίνει, να συμβεί, επειδή το σχέδιο Ζωής μας απαιτούσε άλλη κατεύθυνση κι αυτό το συμπέρασμα μας φέρνει ένα είδους παρηγοριάς και ίσως αποδοχής !!!
Ναι δεν βιώνουμε εκείνο που θα θέλαμε, δεν απολαμβάνουμε ανθρώπους, αισθηματικές καταστάσεις, επιτυχίες, επιβραβεύσεις, υλικές απολαβές που νομίζουμε ότι μας αξίζουν κι αυτό μας προκαλεί οδύνη, δάκρυα, απογοήτευση, ανικανοποίητα συναισθήματα ή κι αίσθηση αποτυχίας !! Όμως δεν είναι αυτό που φαίνεται και δείχνει εκείνη την στιγμή!!
Το μεγάλο σχέδιο για εμάς είναι κάποιος άλλος δρόμος, άλλος στόχος, μακριά από ανθρώπινη ευχαρίστηση, απόλαυση κι ικανοποίηση, όσο κι αν το επιθυμούμε διακαώς !.. Είναι εκείνα τα < ΠΡΕΠΕΙ> που δεν αλλάζουν όσο κι αν επιχειρήσουμε να τα ανατρέψουμε, να μην τα υπολογίσουμε κι αν επιμείνουμε στην αρχική μας πρόθεση – επιθυμία – επιδίωξη θα έχουμε πολύ άσχημα αποτελέσματα , θα στραπατσαρισθουμε και θα το πληρώσουμε ακριβά με σωματική και ψυχική ταλαιπωρία, αλλά και απώλεια σημαντικού χρόνου ζωής!!
Συγκλονιζόμαστε που βλέπουμε γύρω μας κάποιους < τυχερούς >, με πολλές επιτυχίες παρ όλο που δεν αγωνίσθηκαν, δεν προσπάθησαν ιδιαίτερα, δεν ταλαιπωρήθηκαν κι όλα τους ήρθαν εύκολα στα χέρια, μια ζωή ανέμελη – άνετη - όμορφη, γεμάτη καλούδια κάθε είδους και συναισθηματικής κάλυψης - ευτυχίας!! Αυτό συμβαίνει γιατί αυτός ήταν ο δικός τους δρόμος, ήταν η δική τους < Συμφωνία Ψυχής > !! Η δική μας επιλογή ΑΝΕΛΙΞΗΣ είναι με διαφορετικούς στόχους, επίπεδο δυσκολιών – αγώνων κι ας μας πικραίνουν στην τωρινή μας ζωή οι επίπονες κι άσχημες καταστάσεις που βιώνουμε, οι συνεχείς αγώνες που δίνουμε καθημερινά, ενώ οργιζόμαστε – πικραινόμαστε πολύ ως άνθρωποι επειδή δεν παίρνουμε το μερίδιο της χαράς και της ευτυχίας που θεωρούμε ότι αξίζουμε!!
Η ΑΙΩΝΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΙ Η ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ :: ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ – ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο <<ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ >> !!!!!
ΣΥΜΗ ΥΦΑΝΤ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλιά σας να αποστέλλονται στη ταχυδρομική διεύθυνση simyif@gmail.con