ΟΤΙ ΤΙΜΩ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΑΜΑΥΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...!!!!!!




ΟΤΙ ΤΙΜΩ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΑΜΑΥΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…!!!!!!!!!

Το ρητό:   "όμαιμον,  ομότροπον,  ομόγλωσσον, ομόθρησκον"   σε σχέση με τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Εθνικό μας λάβαρο, την Ελληνικήν σημαία μας..!!!!

Το  πανηγύρι, που έτσι δυστυχώς κατάντησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες  με την εμπορευματοποίηση τους,  που οι περισσότεροι αθλητές πλείστων χωρών, εκπροσωπούν οικονομικά τεράστια συμφέροντα εταιριών - ομίλων για την διαφήμιση τους και την προώθηση  των προϊόντων τους,  αλλά κυρίως  με  τις εμπλεκόμενες (εντέχνως)  πολιτικές σκοπιμότητες  ισχύος και επιβολής των Μεγάλων Δυνάμεων  της Γης ,  μας απομακρύνουν συνεχώς από το πραγματικό ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΙΔΕΩΣΕΣ, ώστε να θεωρούνται πλέον ουσιαστικώς ένα < ΙΒΕΝΤ – φιέστα> μεγάλου βεληνεκούς που διεξάγεται κάθε 4 χρόνια …!!  

               Μα οι Ολυμπιακοί δεν είναι πια ΑΓΩΝΕΣ,   αλλά << ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ >>,  όπως ομολογεί η επίσημη ονομασία τους:  "Olympic Games"...    Οι αθλητές πλέον  ( στην πλειοψηφία τους)  δεν ψυχομαχούν για το ιδεώδες του  Άθλου,  την αριστεία της σωματικής ρώμης,  παρά για τον σπόνσορα και την βαρύγδουπη χρυσοπληρωμένη διαφήμιση  και η άμιλλα δεν είναι πλέον ευγενής,  αλλά υπόδουλη συμφερόντων – χρυσοπληρωμένων συμβολαίων συνεργασίας κλπ.  ( όπως ορθώς έγραψε η συνΕλληνίδα Στίλβη Μαρία Μακρίδου 13-7-2024).!!!

Αυτό που απέμεινε για τους Έλληνες, είναι η είσοδος ένεκα τιμης πρώτης της Ελληνικής Σημαίας  στο στάδιο διεξαγωγής των αγώνων, που φέτος θα γίνουν στο Παρίσι!!!

ΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ  ΈΛΛΗΝΑ  ΚΙ  ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ…???   

ΤΟ <<"όμαιμον, ομότροπον, ομόγλωσσον, ομόθρησκον"..!

ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΛΑΒΑΡΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ

ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ  ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ

 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ  ΟΛΑ  ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  ΚΑΙ  ΟΧΙ  Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ -

ΔΙΑΣΗΜΟΣ  ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ  ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ  &  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

!!!     ΑΣ  ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  

ΚΙ  ΑΜΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΙΕΡΟ ΛΑΒΑΡΟ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΩΝ

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,  ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΜΑΣ  ΣΥΜΒΟΛΟ,  ΕΙΝΑΙ

ΜΕΣΑ  ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ   ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ….!!!                     

                                    ΣΥΜΗ  ΥΦΑΝΤ.


ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΜΙΔΟΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΔΕΚΑΞΙ !!!!!!::::::::15-7-2024

Άρτεμις Δεκαέξι

TΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΜΑΥΡΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ;ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ;ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ,ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΚΗ ,ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ,ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΥΦΛΟΙ ΚΩΦΟΙ ΚΑΙ ΑΝΟΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΛΑΒΑΡΟ,#ΑΣΤΗΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ#.ΚΑΙ ΑΣΤΗΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΗΚΩΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΑΣ,ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΨΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΩΜΑΤΙΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΥΝΑΙΔΟΣ,Η ΚΑΘΕ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ #ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ#ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ #ΠΡΕΣΒΗ# ΜΑΣ,ΠΟΥ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΤΙΝΟΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΊ;ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΨΥΧΑΔΕΡΦΗ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ,ΤΟ ΤΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΟΗΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ,ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΑΣ.ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ🐝🦋🦅🇬🇷🏛️♓⚖️🇬🇷🏛️♓🔥⚡🏹


 Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ 16-7-2024 ::  (ΣΥΜΗ  ΥΦΑΝΤ)

Εξαιρετική τοποθέτηση, ορθότατα επιχειρήματα μιας πολύπλευρης ανάλυσης σε κάθε περίπτωση- κατεύθυνση !! Είσαι μια πραγματική Ελληνίδα που δεν άφησες στα εκτεινόμενα να θολώσουν τις σκέψεις σου και με ολοκάθαρο λογισμό έβαλες < υπό τον τύπω τον ήλο>>!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την καταπληκτική τοποθέτηση σου και την συμμετοχή σου στο σοβαρό αυτό ζήτημα, που δεν αδιαφόρησες και ξόδεψες τον πολύτιμο χρόνο σου να σχολιάσεις την ανάρτηση μου !! Κάποιοι είμαστε ενεργοί Έλληνες στον καιρό του ωχαδερφισμού , της αδιαφορίας και της απάτριδας  συνείδησης της πλειοψηφίας , που εσκεμμένα χρόνια τώρα καλλιεργούν και υποχρεώνουν με διάφορα μέσα και τρόπους στους Έλληνες οι εξουσιαστές, ώστε να πάψουν να ασχολούνται με θέματα της Ιερής Πατρίδας μας , που  σε λίγο θα γίνουμε  εμείς η  <<ξεχωριστή - μοναδική φυλή >>  ένα μείγμα - συνονθύλευμα ανθρώπων χωρίς ταυτότητα , που τους χειρίζονται όπως επιθυμούν οι Επικυρίαρχοι!!!!

 

2ος σχολιασμος  16-7-2024
Άρτεμις Δεκαέξι

Άρτεμις Δεκαέξι
Συμη Υφαντ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΑΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΟΥΔΟΛΩΣ ΘΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΑ ΣΤΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΓΙΑ ΣΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ.Η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ,ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΕΜΕΙΣ.ΟΙ ΠΛΑΝΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ,ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ .Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΕΓΩ,ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ,ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩΝΙΑ.ΤΟΣΟ ΛΕΠΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΠΛΕΟΝ.ΟΙ ΚΟΛΑΚΕΣ ,ΟΙ ΚΑΤΗΛΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ.ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ,ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ🦅🦋🐝🌹🌻⚖️♓🏛️🇬🇷💜🔥⚡

 Συμη Υφαντ

Άρτεμις Δεκαέξι ορθοτατα παντα ομιλεις και σκεφτεσαι φωτισμενο -φωτεινο πλασμα που με τιμας με την φιλια σου ,εδω μεσα στον ανωνυμο ιντερνοχωρο!! Να εισαι παντα καλα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλιά σας να αποστέλλονται στη ταχυδρομική διεύθυνση simyif@gmail.con